Perhevalmennukseen ilmoittautuminen

Perhevalmennukseen ilmoittautuminen

Perhevalmennuksen tavoitteena on vahvistaa vanhempien tietoja ja taitoja, jotta arki vauvan kanssa sujuisi hyvin. Seututerveyskeskuksessa perhevalmennuksia järjestetään Keuruun Perhekeskus Valossa (Keuruuntie 22), Laukaan HyPessä (Laukaantie 26) sekä Petäjävedellä Perhekeskuksessa (Miilutie 4).

Voidaksemme kehittää perhevalmennuksiamme tulevaisuudessa, toivomme Teiltä palautetta jokaisesta tapaamiskerrasta. Toivomme palautteen jokaiselta osallistujalta.

Voit ilmoittautua sähköisesti haluamiisi valmennuskertoihin yli kuntarajojen. Ilmoittautumislinkit avautuvat tälle sivulle. Jos haluat perua ilmoittautumisen, ole yhteydessä neuvolaasi.

Perhevalmennukset syksyllä 2019

Synnytys

Laukaan Hype:ssä tiistaina 19.11. klo 17-19.00

Petäjäveden perhekeskuksessa torstaina 23.1.2020 klo 16.30-18

Synnytysvalmennuksessa käydään läpi mm. synnytyksen käynnistyminen, sairaalaan tulo, synnytyksen eri vaiheet, kivunlievitys, tukihenkilön rooli synnytyksessä ja sairaalassa oloaikaa.

Avaimia hyvään vanhemmuuteen

Laukaan Hype:ssä tiistaina 26.11. klo 17-19.00

Petäjäveden perhekeskuksessa torstaina 16.1.2020

Varhaisella vuorovaikutuksella tarkoitetaan kaikkea lapsen ja vanhempien yhdessä tekemistä, kokemista ja olemista ensivuosina. Riittävän hyvä vuorovaikutussuhde lapsen ja vanhempien välillä on erityisen tärkeää.

Vauvanhoito

Petäjäveden perhekeskuksessa torstaina 30.1.2020

Vauvan hoitaminen voi tuntua aluksi jännittävältä: Vauvani itkee, miten osaisin häntä rauhoitella? Mikä on vauvalle paras paikka nukkua? Miten napatynkää pitikään hoitaa? Miten noin pieniä kynsiä voi leikata? Entä milloin voimme lähteä ulkoilemaan? Näitä ja monia muita vauvan perushoitoon liittyviin asioita käsitellään ja harjoitellaan perhevalmennuksen vauvan hoito –osiossa.

Imetys

Laukaan Hype:ssä tiistaina 3.12. klo 17-19.00

Petäjäveden perhekeskuksessa torstaina 9.1.2020

Imetysvalmennuksessa tulevat vanhemmat saavat tietoa imetyksen eduista ja hyödyistä sekä terveysvaikutuksista. Illan aikana käydään läpi valmistautumista imetykseen ja sen ylläpitämiseen sekä puolison roolia imetyksen tukijana. Teemoja ovat mm. vauvan imuote, imetysasennot ja tavallisimmat pulmatilanteet imetykseen liittyen.