Palveluohjaus ja sosiaalityö

Seututerveyskeskuksen palveluohjaus ja sosiaalityö auttaa elämäntilanteesta ja iästä riippumatta, kun tarvitaan neuvoa, ohjausta tai tukea viranomaisasiointiin, arjesta selviytymiseen tai sosiaalisten ongelmien ratkaisuun.

Palveluohjaaja neuvoo tarvittavien sosiaali- ja terveyspalvelujen pariin hakeutumisessa, auttaa sovittamaan yhteen eri tahojen tarjoamia palveluja sekä avustaa viranomaisasiointiin liittyvien asioiden edistämisessä (mm. toimeentulo- ja velka-asiat, sairauspäiväraha- ja eläkeasiat, hakemukset ja valitukset, kuntoutusmahdollisuudet, sosiaali-, työllisyys-, vanhus- ja vammaispalvelut, oikeudellinen ennakointi, valtakirja- ja edunvalvonta-asiat, järjestötoiminta, seurakunta sekä tuetut lomat ja sopeutumisvalmennuskurssit). 

Hoitoon hakeutuminen ja asiakasmaksut

Palveluohjaus ja sosiaalityön palvelut ovat maksuttomia. Tapaamiset ajanvarauksella, yhteystiedot tällä sivulla. Ajan voi varata myös sähköisesti.

Seututerveyskeskuksen palveluohjaajat

Seututerveyskeskuksella on kolme palveluohjaajaa, jotka toimivat Joutsa-Toivakka-Luhanka, Keuruu-Multia-Petäjävesi ja Laukaa-Konnevesi -alueilla.

Keuruun sosiaalityöntekijä

Seututerveyskeskuksen sosiaalityöntekijä toimii Keuruun terveysasemalla. Keuruun sosiaalityöntekijän piiriin kuuluvat myös Multian ja Petäjäveden asukkaat.