Toivakan terveysasema

Ajankohtaista: Toivakan terveysasemalla siirrytään keskitettyyn hoitotarvikejakeluun 1.4.2019 alkaen. Diabeetikoiden hoitotarvikkeita voi noutaa tiistaisin ja torstaisin klo 8–9 aikuisneuvolasta. Voit myös tilata tarvikkeet puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 12–13 p. 014 336 6715 ja noutaa ne terveysaseman aukioloaikoina vastaanotosta.

Toivakan terveysasemalla toimii lääkärin ja hoitajan vastaanotto, äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvola, aikuis- ja diabetesneuvola sekä hammashoitola.

Terveysasemalla toimii myös Fimlabin näytteenottopiste. Lisäksi toivakkalaisia palvelevat Joutsan fysioterapeuttitoimintaterapeutti ja puheterapeutti, Joutsan psykologit sekä Joutsan palveluohjaaja.

Palvelut toimivat ajanvarauksella, jonka yhteydessä tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella hoitaja ohjaa potilaan tarkoituksenmukaiseen hoitoon joko lääkärille tai muulle terveysalan ammattilaiselle.

Tarkemmat ajanvarausajat ja muut ohjeet löytyvät kunkin palvelun yhteystiedoista.

  • Laboratorion näytteenotto
    Vain ajanvarauksella tiistaisin ja torstaisin klo 8.00–13.30. Lisätiedot Fimlabin yhteystiedoista.

  • Hoitotarvikejakelu
    Diabeetikoiden hoitotarvikkeita voi noutaa tiistaisin ja torstaisin klo 8–9 aikuisneuvolasta. Voit myös tilata tarvikkeet puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 12–13 p. 014 336 6715 ja noutaa ne terveysaseman aukioloaikoina vastaanotosta.

Toivakan palvelut

Toivakan terveysasema
Toivakan terveysasema
Toivakan terveysasema