Ammattilaiselle

Ammattilaiselle

Keski-Suomen seututerveyskeskus on kannustava ja kilpailukykyinen työnantaja, jonka vahvuutena on toimintaympäristön monipuolisuus. Yhteistyö eri ammattiryhmien kesken sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa on tiivistä.

Kannustamme kehittymään

Seututerveyskeskus tarjoaa henkilöstölleen haasteellisen työn lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet. Kannustamme henkilöstöä kehittämään omaa osaamistaan ja uudistamaan toimintamalleja. Hyödynnämme ja myös palkitsemme erityisosaamista.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin laaja koulutustarjonta on henkilöstömme käytettävissä ja kiinnitämme erityistä huomiota nuorten lääkäreiden ja hoitajien perehdytykseen, tutorointiin ja koulutukseen. Koulutuksen lisäksi panostetaan henkilöstön yleiseen työhyvinvointiin.

Tule töihin

Seututerveyskeskuksella on tarjota työtä vakituisesta työsuhteesta eripituisiin sijaisuuksiin. Katso auki olevat tehtävät Avoimet työpaikat -sivulta.

Lisäksi Seututerveyskeskuksen yksiköt tarjoavat harjoittelupaikkoja eriasteisille opiskelijoille. Ohesta löydät lisätietoja työharjoittelusta ja vaihtoehtoisista harjoitteluyksiköistä.