Sairaanhoitopiirin johtajan tervehdys

Hyvät Seututerveyskeskuksen päättäjät, ystävät ja tukijat.

Sairaanhoitopiirin johtajana haluan onnitella kymmenenvuotiasta. 10 vuotta ei ole organisaation elämässä pitkä aika, mutta kun muistelen taaksepäin sitä kahdeksaa vuotta, jonka olen täällä piirin johtajana toiminut, niin Seututerveyskeskus on sinä aikana saanut erittäin paljon myönteisiä asioita aikaiseksi.

Me olemme kehittäneet erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteistyötä. Seututerveyskeskus on palvellut alueensa kuntia hyvässä vuoropuhelussa kaikkien eri osapuolten kanssa.

On ollut ilo nähdä niitä uusia, varsin innovatiivisiakin toimintamalleja, kokeiluja, pilotteja ja niiden jatkokehittämistä, mitä Seututerveyskeskuksessa on koko sinä aikana toteutettu. Niitä on myös tehty kustannustehokkaasti ja järkevällä tavalla.

Toivotaan niin, että tuleva sote turvaa Seututerveyskeskuksen palvelut jatkossakin ja kehittämisnäkymät ovat vähintään yhtä hyvät, mitä ne ovat olleet tähän saakka. Toivotan 10-vuotiaalle kaikkea mahdollista menestystä ja onnea. Ja ennen kaikkea toimijoille, ammattiin ja asemaan katsomatta. Kiitos erinomaisen hyvästä työstä kuntalaisten hyväksi.

Ystävällisin terveisin

Juha Kinnunen
Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja