Seututerveyskeskus viettää 10-vuotisjuhlavuotta

Liikelaitos Seututerveyskeskus aloitti toimintansa 1.1.2011, joten nyt vuonna 2021 juhlimme 10-vuotisjuhlavuottamme. Seututerveyskeskus on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän omistama liikelaitos, joka on tuottanut jo kymmenen vuoden ajan perusterveydenhuollon palveluja kahdeksan keskisuomalaisen kunnan asukkaille.

Seututerveyskeskuksen alueeseen kuuluvat Joutsa, Luhanka ja Toivakka, Keuruu, Multia ja Petäjävesi sekä Laukaa ja Konnevesi. 10 vuoden aikana on tapahtunut paljon, kun näiden kuntien terveysasemien toimintaa on kehitetty kohti Seututerveyskeskuksen yhteisiä yhtenäisiä toimintatapoja.

Juhlavuoden aikana tuotamme kuukausittain julkaisuja, joissa kerromme tarkemmin kunkin menneen vuoden tärkeimmistä tapahtumista ja tapahtuneesta kehityksestä. Kaikki juhlavuoden julkaisut kootaan Seututk.fi-sivustolle, jossa materiaalit ovat luettavissa koko vuoden ajan.

Toiminnan kehittäminen on jatkuvaa

Seututerveyskeskuksessa tehdään jatkuvasti kehitystyötä kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä vaikuttavan hoidon ja sujuvan hoitoonpääsyn takaamiseksi. Olemme parhaillaan päivittämässä strategiaamme vuosille 2021-2022 yhdessä Seututerveyskeskuksen johtokunnan ja järjestämistoimikunnan kanssa. Päivitetty strategia julkaistaan myöhemmin juhlavuoden 2021 keväällä.

Seututerveyskeskuksen tärkein voimavara on ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö. Toimitusjohtajamme kiittää vilpittömästi koko henkilökuntaa menneestä ja tulevasta erinomaisesta työstä potilaiden ja asiakkaidemme parhaaksi.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme 10-vuotiasta Seututerveyskeskusta!