Vuonna 2017 toimintamalleja uudistettiin urakalla SOTE-sopiviksi

Vuoden 2017 aikana panostimme merkittävästi kuntayhteistyöhön ja viestintään, minkä ansiosta merkittävimmät toimintamuutoksemme saivat hyvän vastaanoton sekä asiakkailta, henkilöstöltä, kunnilta että mediassa:

Luovuimme terveysasemien sulkuajoista vuoden 2017 alusta lähtien, eli pidimme terveysasemien toimintaa käynnissä myös perinteisillä lomaviikoilla ympäri vuoden. Toimintaa saattoi olla hieman normaalia vähemmän, mutta Seututerveyskeskus ei kokonaan lomaillut, vaan tarjosi palveluitaan läpi lomakausien.

Valtakunnallisia suosituksia noudattaen aloimme tarjota maksutonta ehkäisyä neuvoloissamme ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa jäsenkuntiemme alle 20-vuotiaille nuorille. Laukaan HyPe, eli Laukaan lasten ja nuorten hyvinvointi- ja perhekeskus, aloitti toimintansa elokuun alussa ensimmäisenä perhekeskuksena Seututerveyskeskuksen alueella.

Palvelurakenneuudistuksen edetessä Konneveden 10-paikkaisen sairaalan toiminta päättyi, minkä myötä myös röntgenin ja välinehuollon toiminta siirtyi Konnevedeltä Laukaan terveysasemalle.