Konneveden terveysaseman vastaanoton palvelupisteen aukioloaika muuttuu

Julkaistu 19.9.2022 klo 8.00

Konneveden terveysaseman vastaanoton palvelupisteen aukioloa lyhennetään aamusta yhdellä tunnilla. Lokakuun alusta alkaen palvelupisteen uusi aukioloaika on arkisin klo 9–15. Muutoksella pyritään parantamaan puhelinpalvelun saavutettavuutta.

Palvelupisteen aukiolon muutoksesta huolimatta vastaanoton puhelinpalvelu p. 014 269 0300 palvelee kuten ennenkin maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15.

Jos olet varannut ajan vastaanotolle etukäteen, terveysasemalla ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua. Tullessasi voit vain jäädä odotustilaan odottamaan, kunnes sinut kutsutaan vastaanotolle.

Vastaanotolle voit hakeutua myös sähköisen asioinnin kautta

Sähköiset asiointikanavamme mahdollistavat asioinnin verkossa, niin että aina ei tarvita edes puhelinsoittoa tai vastaanottokäyntiä.

Omaolo-palvelu (www.omaolo.fi):

 • Tekemällä Omaolo-palvelun oirearvion saat luotettavan arvion siitä, millaista hoitoa oireesi vaativat, eli tarvitsetko ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Palvelu antaa selkeän ohjauksen siitä, miten sinun tilassasi tulisi toimia. Suositukset perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen näyttöön ja Käypä hoito -suosituksiin.
 • Omaolo-palvelussa voit myös tehdä terveystarkastuksen, joka arvioi elintapojasi ja henkistä hyvinvointiasi. Se kertoo, miten elintapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja sairastumisriskeihisi.

eAsioinnissa (https://oma.hyvis.fi/group/keski-suomi/aloita-asiointi#/) voit:

 • Ottaa sähköisesti yhteyttä terveysasemalle tai neuvolaan
 • Täyttää ja lähettää erilaisia hoitoon liittyviä lomakkeita
 • Varata ajan koronarokotukseen, perhesuunnittelu-, äitiys- tai lastenneuvolaan, sairaanhoitoon, palveluohjaajalle tai kouluterveydenhuoltoon
 • Perua jo varaamasi ajan

Omakanta-palvelussa (www.kanta.fi/omakanta) voit:

 • Tarkastella omia reseptejä, hoitoon liittyviä kirjauksia, laboratorio- ja röntgentutkimuksia sekä alle 10-vuotiaan huollettavan tietoja
 • Pyytää reseptin uusimista
 • Tallentaa oman hoitotahdon ja elinluovutustahdon
 • Antaa suostumuksen omien tietojen luovuttamiseen tai kieltää luovuttamisen
 • Antaa suostumuksen reseptitietojen luovuttamiseen toiselle Euroopan maan apteekille

Lue lisää sähköisestä asioinnista Seututerveyskeskuksessa: www.seututk.fi/sahkoinenasiointi.

Lisäksi Konneveden terveysaseman henkilökunta haluaa ohjeistaa kuntalaisia soittopyynnön jättämisestä:

1. Soittaessasi vastaanoton palvelunumeroon, kuuntele ensin rauhassa ja ajatuksella koko nauhoite, joka puhelimesta kuuluu.

2. Jos puheluun ei vastata ja haluat, että sinulle soitetaan takaisin, noudata nauhoitteen ohjeita: paina nauhoitteen niin kehottaessa puhelimesi numeropainiketta 1, kuuntele ohjeet loppuun ja toimi niiden mukaan.

3. Soittopyyntö tallentuu järjestelmäämme ja ammattilaisemme soittaa sinulle takaisin saman päivän aikana.